Η «Παρουσίαση» είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα με πορσελάνες, μαχαιροπίρουνα, κρύσταλλα, δώρα, είδη κουζίνας και έπιπλα. Σήμερα η «Παρουσίαση» αριθμεί 44 καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Οι συλλογές των προϊόντων της αποτελούνται από επώνυμες προτάσεις διάσημων οίκων και σχεδιαστών του εξωτερικού που έχουν εμπιστευθεί στην «Παρουσίαση» την αποκλειστική εκπροσώπησή τους στην Ελλάδα. WMF, Rosenthal, Villeroy & Boch, Thomas, Hutschenreuther, Wedgwood, Waterford, Lenox, Alfi, Riedel, KitchenAid, Leonardo είναι μερικοί μόνο από αυτούς.


Το Smart Friends Club αφορά ένα πρόγραμμα πιστότητας πελατών που υποστηρίζει και επιβραβεύει τις αγορές από τα καταστήματα Παρουσίαση, μέσα από τη συγκέντρωση πόντων, την προσφορά δωρο-επιταγών αλλά και ειδικών προνομίων προς τα μέλη του Club!

Επιθυμία και στόχος της «Παρουσίασης» είναι κάθε στιγμή του πελάτη στα καταστήματα της αλυσίδας να είναι μία ξεχωριστή, απολαυστική εμπειρία με ουσιαστικά οφέλη. Με ποιοτικά προϊόντα, νεωτεριστικές αποκλειστικότητες, εμπνευσμένο σχεδιασμό, δελεαστικές ισορροπίες ποιότητας τιμής, ευχάριστα ξαφνιάσματα και βέβαια αληθινά, ζεστά, χαμογελαστά πρόσωπα!

www.parousiasi.gr